Müzik Ekleme Yeni Site Yapılandırma Çalışması

Müzik ekleme yeni sitesi yapılandırma çalışmaları devam etmektedir. Bu konunun amacı bugün itibaren günlük tekil hit düşüş olmuştur sebebini anlamaya çalışmaktayım deneme amaçlı bu konuyu kral pop full dinle muzik sitesine yazıyorum

Çağrı Bana Dokunma Single Albümü 2011 Dinle

Çağrı ismini bundan 2 yıl önce çıkardığı ilk albümü sayesinde duymuştur hatırlayacağınız üzere, Türk pop muziği yeni bir isim daha kazanmıştı ozamanlar. Yeni albümü oldukça beğenilen ve sevilerek dinlenen Çağrı ilk albümünden tam 2 yıl sonra bu kez single albümü ile karşımızda olacaktır.

Çok yakında muzik marketlerde yerini alacak olan single albümü Bana dokunma şarkısını sitemize ekleyeceğiz, sizlerde buradan online olarak dinleyebileceksiniz.

Timuçin Esen Maalesef Şarkısı Dinle (Labirent Film Muziği)

Timuçin Esen ismini ilk defa duyanlar olacaktır diye tahmin ediyorum. Sizlere kısa ve öz hatırlatma yapmak istiyorum, hatırlarsınız mutlaka hırsız ve polis dizisinde başrol oyuncusu olan Çınar adlı karakteri canlandıran değerlerimizden biridir Timuçin Esen.

Sanırım yanlış hatırlamıyorsam eğer 26 aralık'ta vizyona girecek olan Labirent adlı filminde yer alan muzik oldukça ses getirecektir diye düşünüyorum. Labirent filminde çalan şarkının adı Maalesef'dir. Maalesef muziğini ise Timuçin Esen'in sesinden dinleyeceğiz.



Geçmiş gitmiş olmuş bitmiş, yırtılmış düşmüş kırılmış maalesef,
Koynunda keder artık yeter, olanlar olmuş geriye dönülmez maalesef,
Pişmanlık bir oyun ip üstünde cambazlık, ip kopmuş gönlümüz alçıda maalesef,
E ne yapalım şimdi karalar mı bağlayalım, gidenler geri gelmez maalesef, maalesef,

Arzu Arman Şarkıları, Yeminliyim Şarkısı Dinle

Arzu Arman ismini çok kısa bi zaman önce çıkardığı ilk albümüyle muzikseverlerin karşısında boyunu gösteren güzel sanatçı çıkardığı 2. albüm ile tekrardan aynı başarısını göstermek için çalışmaktadır.

Bu konumuzda Arzu Arman'ın söylediği yeminliyim adlı şarkısını paylaşıyoruz. Aşağıdaki videodan sizde online olarak dinleyebileceksiniz..

Seren Serengil Tarihler Boyunca Şarkısı Dinle, Yeni Video Klibi izle 2011

Seren Serengil'in 2011 yılında Tarihler Boyunca adlı şarkısına çekmiş olduğu yeni video klibi kral pop muzik kanalında yayınlanmıştır biliyorsunuz ki. Bu video klibi görenler ve muziği tekrardan dinlemek isteyenler için bu konumuzda sizlere Tarihler boyunca adlı şarkıyı paylaşacağız.

Seren Serengil'in bu güzel şarkısını aşağıdaki videodan online olarak dinleyebilirsiniz.

Sibel Can & Soner Sarıkabadayı Son Vapur Düeti Dinle

Yılların eskitemediği Sibel Can'ın sesi gerçekten çok kalitelidir ki bunu hissettirmektedir söylemiş olduğu tüm şarkılarda çok ayrı bir hava katmaktadır.

Soner Sarıkabadayı ile birlikte çok güzel bir düete imzasını atan güzel sanatçımız Sibel Can'ın söylediği Son Vapur adlı muziği sitemize ekledik. Sizlerde bu muziği dinlemek istiyorsanız eğer aşağıdaki videoya bakmanız yeterlidir.

Kubat Sarhoş Şarkısı Türküsü Dinle

Kubat'ın muhteşem sesiyle ayrı bi güzellik alan sarhoş şarkısını aşağıdaki videodan dinleyebilirsiniz. Güzel sesli sanatçımızın seslendirdiği kendine özgü yorumlarıyla gerçekten çok ayrı bir hava oluşmaktadır. Seslendirdiği bir çok türkü ve şarkılarda şüphesiz ki bunun farkındayız biz muzikseverler..

Sezen Aksu Ah Felek Yordun Beni Dinle

Sezen Aksu'nun son çıkardığı yeni albümde yer alan Ah felek yordun beni adlı şarkısını dinleyebilirsiniz. Sitemize eklediğim bu muzik hakkında düşündüklerinizi bizimle paylaşabilirsiniz ve yorum yapabilirsiniz..

Ayşe Matay Kral Pop Fm Canlı Dinle

Kral pop radyosunda dinleyicilerle birlikte olan Ayşe Matay'ın program saatleri ve günü hakkında bilgiler vereceğiz bu konumuzda.

Cumartesi günleri 17:00-18:00 saatlerinde ve Pazar 12:00-13:00 saatlerinde Kral Pop bizlerle olan başarılı sınucu Ayşe Matay'a başarılarımızı sunmaktayız..

Halil Sezai Yanıma Gel Mavi Pansiyon Film Muziği Dinle

Mavi Pansiyon adlı filmin muziğini üstlenen Halil Sezai farklı bir hava katmıştır şüphesiz ki, ilk kez dinlediğimde de yine bir film muziği olarak karşılaşmıştık. Daha sonra ismini öğrendiğim Halil Sezai'yi sık sık takip etmeye başladım ve hemen hemen tüm şarkılarını bulup dinlemişimdir kesinlikle dinlenmesi gereken önemli seslerden biridir.

Halil Sezai'nin yanıma gel adlı şarkısının sözlerini aşağıdan bulabilirsiniz, ayrıca online olarak dinleyebilirsiniz.

HALİL SEZAİ PARACIKOĞLU – YANIMA GEL SÖZLERİ

Aşk ateş olmuş şarabında
Saçların sarhoş
Aşk hüzün olmuş dudağında
Geceler sarhoş
Yanıma gel, yanıma gel
Yanıma gel aman aman aman

Bir gece öyle bir gel ki
Dağıtarak saçlarını
Güzelsin öyle güzel
Bir eylül akşamında
Yanıma gel, Yanıma gel
Yanıma gel aman aman aman

Mahsun Kırmızıgül Küçük Gelin Türküsü Dinle, Hayat Devam Ediyor Son Bölümde Çalan Şarkı

Mahsun Kırmızıgül'ün muhteşem dizisi Hayat Devam Ediyor atv ekranlarında izleyicileri ekrana kitlemeyi çok kısa bir süre içinde başarmıştır. Bu dizide yayınlanan son bölümde Küçük Gelin türküsü izleyiciler tarafından çok beğenildi ve sanal ortamda tıklanma gerçekten beklenilenden çok fazla olmuştur.

Bizde sizler için bu şarkının sözlerini ve videosunu sitemize ekledik buyrun aşağıdan dinleyebilirsiniz..

Küçük Gelin Türküsü Sözleri
Küçük gelin durmaz ağlar
Acısı yürekler dağlar
Gelinliği kefen olmuş
Anası karalar bağlar
Gelin gelin küçük gelin
Kaderi yaralı gelin

Gripin Sensiz Olmaz Galatasaray Marşı, Bestesi Dinle, Galatasaray Yeni Marşları 2012

Bu tarz besteler, marşlar çoğaltılmalıdır kesinlikle bence, her türden sanatçının gönlünden koptuğu takım adına güzel bi beste yaparak taraftarlara hediye etmesi gerçekten etkileyici olmaktadır.

Sanatçılar üzerinde bu korku oluyordur düşüncesindeyim, ben Galatasaray'a beste söylediğim vakit bunu gören diğer takım taraftarları benim şarkılarımı dinlemez düşüncesi mutlaka oluyordur, Fakat şunu belirtmek istiyorum ki sizler profosyonel düşünmelisiniz. Kıraç'tan örnek vermem gerekirse çok sevdiğim bir sanatçıdır şarkılarını çok severim dinlerim Fenerbahçe'ye marş söyledikten sonra bu sevgi kesinlikle azalmadı :)

Neyse bu konumuzda Gripin grubunun Galatasaray'a hazırladığı bu marş gayet güzel olmuş dinlemekten çok keyf aldım, tüm Galatasaray taraftarlarına hediye olsun aşağıdaki videomuzdan online dinleyiniz..

Babutsa Alışamadım Dinle, Babutsa Son Albümü 2011

Babutsa'nın söylediği alışamadım adlı şarkıyı sitemize ekledik, sizlerde bu yeni şarkıyı dinlemek istiyorsanız aşağıdaki videoya bakmalısınız.

Babutsa son albümü şarkılarını sitemize ekledik.. bu konumuzda alışamadım muziği hakkında bilgiler bulunmaktadır.

Babutsa Hiç Çekemem Dinle, Babutsa Yeni Şarkıları Dinle

Babutsa 2011 yılı son albümünde yer alan hiç çekemem adlı muziği aşağıdaki video sayesinde online olarak dinleyebilirsiniz.

Müzikseverler bizi takip edin ve müzik dünyasında en yeni şarkılardan ilk sizin haberiniz olsun ve kaliteli yayınlarıyla birlikte ilk dinleyen sizler olabilirsiniz.

Babutsa Dayanamam Şarkısı Yeni Albümü Dinle

Babutsa 2011 yılında çıkardığı yeni kestane albümünde yer alan dayanamam adlı şarkısını sitemize eklediğimizde sitemizden online olarak dinleyebileceksiniz.

En yeni babutsa şarkılarına kral pop farkıyla dinleyebileceksiniz.

Ömür Gedik Paramparça Şarkısı 2011 Dinle

Ömür Gedik 2011 yılının son ayında çıkardığı yepyeni albüm ile müzik severlere merhaba demiştir. Güzel sanatçımızın yeni albümünde toplam 4 eser bulunmaktadır. Aşağıdaki videodan paramparça adlı şarkıyı dinleyebilirsiniz.

Bir çok yerli muziği dinlemek isteyen muzik severler bizleri takip edebilirler.

Ömür Gedik 2011 Albümü Dinle, Hop Dedik Orda Kal Albüm Şarkıları

Ömür Gedik 2011 yılının son ayında çıkardığı yepyeni albüm ile müzik severlere merhaba demiştir. Güzel sanatçımızın yeni albümünde toplam 4 eser bulunmaktadır. Aşağıdaki listede bulunan şarkılar birazdan sitemize eklenecektir.

Dinlemek isteyen muzik severler bizleri takip edebilirler.

  • Portakal Orda Kal
  • Aşk Var ya
  • Paramparça
  • Portakal Orda Kal (Remix)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 
 
 

Copyright © 2011 Kralpopfulldinle Tüm Hakları Saklıdır.